lauantai 31. joulukuuta 2011

Viva La Vida

Me makasimme sängylläsi. Hikinen rintakehäsi nousi edelleen tiheään tahtiin. Käänsit katseesi minuun, ja hymyilit. Suutelit minua niin kuin aina seksin jälkeen, se suudelma ei kaivannut mitään, niin kuin minun suudelmani. Se oli vain täynnä rakkautta, kiitollisuutta ja onnellisuutta. Hymyilin sinulle suudelman jälkeen. "Tiekkö mitä?" kysäisin hymyillen ja sormeni piirtelivät kuvioita rintakehääsi. "Mitä, enkelini?" Olit kutsunut minua enkeliksi sen jälkeen kun heräsin viereltäsi vaaleat hiukset kiharalla ja epämääräisessä sotkussa. "Sä olet helvetin kaunis kun sä nautit. Sä näytät vain niin suloiselta", kuiskasin ja näykkäisin hellästi korvaasi, jota mustat hiuksesi kutittelivat. Hiuksesi olivat kasvaneet kesästä. Huuliltasi karkasi vaivautunut nauru ja painoit minut kiinni rintaasi. Huulesi painoivat nopean suudelman otsalleni ja mutisit jotain, että minä olen kauniimpi.

Kurotin alusvaatteitani ja paitaasi lattialta, virnistin sinulle. Estit minua pukemasta rintsikoitani, mutta ei se minua haitannut. Sukelsin takaisin peiton alle ja painauduin kiinni lämpimään kylkeesi. "Muistatko sä meidän ekan kerran?" sanoit. Sanasi hellivät korviani ja kun katsahdin siniharmaisiin silmiisi, sukelsin siihen muistoon.

Ei se ollut erikoista, mutta sen jälkeinen tunne, hymysi, joka kohosi korviin, sinun sanasi - "Tätä olin odottanut vuoden". Pidit minua lähelläsi, hymysi ei laskeutunut mihinkään moneen tuntiin.

"Todellakin muistan. Ei sitä voi unohtaa", kuiskasin ja suutelin juuri siihen kohtaan, mistä vatsalihaksesi alkavat. Mahasi hetti sisäisesti kuperkeikan ja se sama, tuttu henkäisy karkasi huuliltasi.

Sormesi silittelivät selkääni ja ulkona oli pilkkopimeää, vaikka aamu oli jo käsillä. Kesäyön viimeiset auringonsäteet olivat langennee silmiisi kun aloitimme.

Kun väänsit kasvosi koiranpentumaiseen ilmeeseen, ja mutristit hieman huuliasi - anoit suudelmaa - olit syötävän suloinen. Painoin huuleni sinun huulillesi, nuolaisin alahuultasi ja kielesi alkoi taistella omani kanssa. Irrottauduin suudelmasta hymyillen. Kurottauduit suutelemaan kaulaani, siirryit poskelle, suulle, nenälle ja otsalle. Katsoit silmiini tiukasti ja suusi vääntyi hennosti söpöön hymyyn.

Kurottauduin ylitseni ja vetäisi bokserisi ja mustat collegehousut jalkaasi. Hento virnistys kohosi kasvoillesi. Me hiivimme keittiöön, ja yritin olla kikattamatta ja herättämättä kaikkia - sinun äitiäsi ja suloista pikkuveljeäsi. Istahdin haalean puunvärisen pöydän äärelle, siniselle muovituolille. Sinä yritit keittää ilman suuria ääniä itsellesi, ja laitoit teepannun vanhahkolle liedelle.

Asetit eteeni kulhon - tiesit mitä himoitsin näin aamuisin, varsinkin seksin jälkeen. Pöytään eksyi siis suklaamuroja seuralaisenaan maitopurkki. Tyytyväinen ja kiitollinen hymy levisi kasvoilleni ja pian sain teekupin eteeni. Sinun keittämäsi tee vain maistui parhaalta.

Istuit minua vastapäätä, samanalaiselle sinisille muovituolille, ruisleipä ja kahvimuki kourassasi. Katselin kun mussutit leipääsi ja hörpit kahvia, ilman paitaa, hiukset sottuisesti sekaisin - etkä olisi voinut olla yhtään seksikkäämpi, mutta silti niin suloinen. Ja sillä hetkellä kun pikkuveljesi huudahti keittiön ovelta "Sinä syöt minun muroja!" - en olisi voinut olla onnellisempi.

3 kommenttia:

  1. Aww 8)<3 (HEI MIKSI MÄ LÖYDÄN ITSENI TÄSTÄ TARINASTA NIIN MONESTA KOHTAA?!??) mutta siis tyksin paljon!

    VastaaPoista
  2. kiiitos :D Koska en tiedä ? :D

    VastaaPoista
  3. Postauksesi ovat vähän outoja :D Samoin kuvat. Ulkoasu on kivan yksinkertainen. Toivoisin blogiin värejä.

    http://hetaslife.blogspot.com/

    VastaaPoista