kirjoittaja

Hei,

olen nuori tyttö Tampereelta. Kuten jo blogin kuvauksesta saattatte huomata, suuri intohimoni on kirjoittaminen, ja siinä ohella lukeminen, valokuvaaminen ja erilainen heiluminen muka taiteellisena. En halua pysytellä mitenkään superanonyyminä, sillä oon aika avoin, vaikkakin olen kuullut blogistani hieman ei-niin-ystävällisiä kommentteja. Nekin kuuluvat elämään.

Miksi kirjoitan blogia? Tämä on minulle tapa purkaa tunteita, seinän hakkaamisen lisäksi.Okei, ei nyt oikeasti. En hakkaa seiniä, niitä voisi sattua. Tämä on myös tapa kehittää kirjoittamistani, ja totta kai jakaa sitä, jos joku saa sitä jotain irti, otettua kiinni ajatuksesta ja pysäyttää sen lennon tarkastellakseen sitä. Olipas vaikea sana tuo "tarkastellakseen".

Blogin kuvauskin varmaan kertoo että olen rakastunut. Ollaan seurusteltu vuosi, hui. Ja mä en todellakaan elä silti missään vaaleanpunaisessa pilvessä, vaan meillä on välillä tosi hankaala, suureksi osaksi mun heikkojärkisyyden takia.

Aina saa kysyä jos haluaa tietää. Enemmän. Jos sinua kiinnostaa. Yhteyttä saa ottaa yksityisestikin: werauh@hotmail.com. Jos et uskalla kommenteissa kysyä.

Toiseen blogiin pääset tästä. Muita paikkoja, josta löydät minut: lookbook, we♥it, tumblr, last.fm.