maanantai 5. maaliskuuta 2012

Vihainen olen.

IHMISET, LOHIKÄÄRMEET JA MUUT OTUKSET,

mä olen nyt erittäin vihainen ja tyytymätön. Kuinka moni teistä 18:sta lukijasta edes oikeasti vilkaisee koko blogia? Ehkä yksi ihminen klikkailee täällä, taidankin tietää kuka. Jokaisessa postauksessa on 0 kommenttia(nuottia). HALUAN PALAUTETTA. Siksi kirjoitan tätä blogia. HALUAN KEHUJA. HALUAN RISUJA, mitä mun pitäisi tehdä toisin.

Yrittäkää avata teidän pieni sanainen arkkunne, tai edes vaivaitua klikkaamaan, tuossa on kolme vaihtoehtoa. Painat vain, ei se ole niin vaikeata. Ellet satu olemaan mato. Minua suoraan sanottuna VITUTTAA tällainen käytös, toivoisin oikeasti, KOMMENTTEJA. KLIKKAILUJA. Jotain. Osoittakaa että olette olemassa.

Minä kiitän ja kumarran.

ps. minä olen pieni suloinen vaaleanpunainen kävelevä pallo, joka pelastaa maailman.

4 kommenttia:

 1. Tunnustan !

  mutta hei, anteeksi hiljaisuuteni. Rakastan sun tekstejä, mutta en jaksa ilmaista sitä. NYT SEN TEIN

  VastaaPoista
 2. Käyn säännöllisesti täällä lukemassa ja myös siellä sun toisessa blogissa. :)

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän hyvin miltä sinusta tuntuu.:s On ihan pohjattoman turhauttavaa kun itse näkee vaivaa ja palaute on.....noh, vähäistä ellei suorastaan olematonta.

  Omalta osaltani voin kyllä sanoa, että luen blogiasi ja kovasti siitä nautinkin.:) Olen vaan vähän sitä sarjaa, joka käy harvemmin ja lukee kaikki siihenastiset päivitykset kertaheitolla. Siksi se ulosanti ja palaute saattaa jäädä vähän köyhäksi.

  Lupaan yrittää ilmaista itseäni jatkossa vähän useammin. Varsinkin kun tosiaan pidän kirjoituksistasi. Miksipä sitä ei voisi välillä ääneenkin sanoa.:) Sitä paitsi, ihan reilu jakohan se on siitäkin syystä, että olen itsekin tullut niillä kerroilla tosi hyvälle tuulelle, kun olen saanut sinulta palautetta.:)

  VastaaPoista